Vælg en side

Velkommen til Atlas Bar

 

Mauris porta nulla vitae aliquam luctus. Vestibulum non tempus libero. Sed ultricies diam ligula, vitae vestibulum lectus aliquam ut. Quisque ut justo a arcu luctus hendrerit nec at nisi. Nullam pulvinar rutrum faucibus.

 

Booking

Vi udvider hele tiden sortimentet, alt efter sæson, årstider og andre faktorer, så det kan altid betale sig at kigge ind, for at checke tavlen i baren for den opdaterede menu.

Dag priser / Aften priser

VEGETAR FORRETTER

TrioSalat
3 af dagens salater.
Pris: 70/80

Suppe
Se på tavlen i baren eller spørg en tjener.
Pris: 65/75

VEGETAR HOVEDRETTER

Dagens Salater
6-7 forskellige vegetariske salater.
Pris: 105/120

Rødbedebøffer
Lavet på rødbeder og andre rodfrugter, gedeost og basilikum, vendt i hirse. Serveres med 2 slags salater og tzatziki.
Pris: 125/155

Tortillas
Majspandekager med fyld af kidneybønner, tomat og rodfrugter. Serveres med tomatsalat, råkost, guacamole, creme fraiche og salsa.
Pris: 125/155

Burrito
Hvedepandekage med ris og fyld af kidneybønner, tomat og rodfrugter. Serveres med tomatsalat, råkost, guacamole, creme fraiche og salsa.
Pris: 125/155

Nøddebøffer
Nøddebøffer lavet på hasselnødder, kartofler, gulerødder, løg, timian og persillerod/pastinak. Serveres med 2 forskellige salater og tzaziki.
Pris: 125/155

Stegte ris m. grønt & tofu
Stegte ris med grøntsager, tofu, teriyaki og sesam. Serveres med råkostsalat, mango chutney og urter.
Pris: 125/155

Manila tofu
Stegt tofu med grøntsager, tomat/ingefær sauce, tangsalat, hvide ris og sesam
Pris: 125/155 

Risotto
Risotto med svampe, asparges, parmesan og pesto.
Pris: 130/160

KØD- OG FISKEFORRETTER

Krebsehalesalat
Blandet salat med krebsehaler, sesam, mango, citron og dild. Vendt i en sød sennepsdressing.
Pris: 85/85

Satay spyd
Marineret karry/kokoskylling på spyd med jordnødde sauce, råkost og sesam.
Pris: 85/95

Suppe
Se på tavlen i baren eller spørg venligst en tjener.
Pris: 65/75

Spicy oksesalat
Blandet salat med stegt flap meat, fiskesauce, chili, sesam og koriander.
Pris: 95/95

KØD- OG FISKEHOVEDRETTER

Enchiladas
Majspandekager med mexicansk kyllingefyld. Serveres med tomatsalat, guacamole, creme fraiche og salsa.
Pris: 130/160

Lasagne
Okselasagne med blandede grøntsager, oregano og bechamel. Serveres med tomatsalat og tzaziki.
Pris: 130/160

Manila Kylling
Ovnstegt kyllingebryst i tomatsovs m. ingefær, hvidløg, chili og sesamolie. Serveres med ris, råkost, tangsalat og stegte grøntsager.
Pris: 140/165

Paki Lam
Lam i drænet yoghurtsovs med garam masala, abrikos og spidskommen. Serveres med ris, råkost, stegte grøntsager og mango chutney.
Pris: 165/190

Japanokse
Oksekød i skiver stegt i teriyaki med grøntsager og svampe. Serveres med ris, råkost og arametang.
Pris: 190/215

Lammemørbrad
Marineret lammemørbrad på spyd med hvidløg og urter. Serveres med 2 forskellige salater og tzaziki.
Pris: 175/200

Fiskedeller
Frikadeller lavet af laks, torsk, krebsehaler, kapers og krydderurter. Serveres med hjemmerørt remoulade og 2 forskellige salater.
Pris: 150/170

Dagens Fisk
F.eks. økologisk laks med teriyaki, ris og grøntsager eller torsk med sennepssauce og stegte kartofler.
Pris: 195/220