Vi udvider hele tiden sortimentet, alt efter sæson, årstider og andre faktorer, så det kan altid betale sig at kigge ind, for at checke tavlen i baren for den opdaterede menu.
Dag priser / Aften priser
FORRETTER
TrioSalat
3 af dagens salater.
Pris: 70/80
Suppe
Se på tavlen i baren eller spørg en tjener.
Pris: 70/80
HOVEDRETTER
Rødbedebøffer
Lavet på rødbeder og andre rodfrugter, “feta” og basilikum, vendt i hirse. Serveres med 2 slags salater og tzatziki.
Pris: 145
Burrito
Hvedepandekage med ris og fyld af kidneybønner, tomat, åhstesovs og rodfrugter. Serveres med tomatsalat, råkost, guacamole, creme fraiche og salsa.
Pris: 145
Nøddebøffer
Nøddebøffer lavet på hasselnødder, kartofler, gulerødder, løg, timian og persillerod/pastinak. Serveres med 2 forskellige salater og tzaziki.
Pris: 145
Atlasburger
Med plantebøf, mayo, ketchup, syltede rødløg og agurker, hjersalat, tomat og agurk. Serveres med bagte kartofler og svampemayo
Pris: 145
2 – ELLER 3 RETTERS MENU
200/250
Forret
Højtbelagt smørrebrød med kartoffel, sennepsmayo, syltede rødløg, frisk peberrod, friteret løgringe og karse
Hovedret
Frikadeller med bagte jordskokker og kartofler, stuvet hvidkål, salat, syltet rødbede og frisk persille
Dessert
Æbletærte med vaniljecreme, karameliserede hasselnødder og citronverbena
ALT ER 100% PLANTEBASERET